En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El regidor de Cultura de Girona, Quim Ayats a la presentació del festival NEU!. / Foto: Ajuntament de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Pau Vallvé serà l'encarregat d'inaugurar la desena edició del festival NEU! de Girona i Salt que se celebrarà entre el 26 de novembre i el 28 de gener.

En total hi haurà una vintena de concerts, entre els quals també destaquen el del bisbalenc Mazoni, els empordanesos Cala Vento o la cantant de Vic Núria Graham.

El concert inaugural de Vallvé serà al Teatre Municipal de Girona, però un dels plats forts serà el 26 de gener a l'Auditori de Girona amb el concert de Jaume Pla, conegut com a Mazoni, que repassarà grans èxits de les dues dècades com a artista, just abans que faci una aturada.

La cloenda será el 28 de gener amb una matinal familiar al Centre Cultural La Mercè amb l’Orchestra Fireluche, Joan Colomo i el Circ Vermut.

A banda de l'inaugural de Pau Vallvé, fins a finals d'any es podran veure concerts com el de l'artista Anna Andreu, a La Volta, el 16 de desembre i el mateix dia, l'estrena del primer disc en català d’Smoking Bambino a la Sala La Planeta. El concert de Cala Vento, a La Mirona, serà el 22 de desembre.

Al gener es reprendran les actuacions amb Tom Hagan, que actuarà a El Foment el dia 13 o Miguel Noguera i el seu Ultrashow, el dia 14 a la Sala La Planeta.

El 20 de gener será el torn de 'La Gran Nit del NEU!' a la Sala La Mirona amb les actuacions de Mujeres, Núria Graham, Carmen 113, Yawners, Ciutat i Jordi Serradell. I el dia 27, doble jornada amb l'actuació de Dan Peralbo i El Combo, a l'Estació Espai Jove de Girona, i el vespre serà el torn d’A BEGINNING, que arriba al Teatre Municipal.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha destacat que arribar a la desena edición del festival és una prova que la ciutat és "atractiva" des d'un punt de vista cultural. "L'èxit és que cada día més persones puguin gaudir-la sense traves".

De la programació d’enguany destaca també la doble jornada prevista pel 26 de gener, on al llarg de tot el dia se celebrarà al Centre Cultural La Mercè la segona edició del NEU! PRO, un espai de trobada dirigit tant a la indústria musical com a les persones creadores. La programació, que es donarà a conèixer properament, inclourà ponències, taules rodones, showcases, o retransmissions de pòdcast en directe.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS