Llagostera Ràdio on-line

Cartell promocional del Young Talent. / Foto: Consell Comarcal del Gironès

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després de l'èxit de la 1a edició, l'Oficina Comarcal de Joventut, els ajuntaments de Gironès i la Taula de Joventut han promogut la 2a edició del Young Talent.

El Young Talent és un concurs de talents artístics per joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d'un jurat.

S'hi pot participar individualment o en grup en diferents disciplines artístiques: arts escèniques, música, arts plàstiques, escriptura, arts visuals i dansa.

Els objectius específics del Young talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadors i creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa.

Segons el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets,  "es tracta d'un projecte integrador i participatiu". "A la 1a edició es va demostrar que hi ha molt de potencial i talent jove en els municipis del Gironès, en aquesta edició volem augmentar el nombre de participants i donar veu a tots aquests joves" ha afirmat Busquets.

 El termini per inscriure’s finalitza el divendres 5 d’octubre i cal omplir una inscripció a la web del Consell Comarcal del Gironès

La final del Young Talent Gironès se celebrarà el dissabte 20 d’octubre al teatre del Casino Llagosterenc a partir de les 17h. Aquest dia els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d'un jurat expert en el món artístic.