En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les patrulles de Trànsit dels Mossos d'Esquadra amb el tràiler que conduïa el camioner detingut, al punt de la C-66 on van aconseguir aturar-lo.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van tenir lloc ahir dimecres. A quarts de dues, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que hi havia un tràiler amb matrícula estrangera que circulava de manera temerària per l'AP-7, donant cops de volant i fent esses.

Les patrulles van anar fins a l'autopista per intentar interceptar-lo, però poca estona després, un altre avís al 112, aquest cop procedent de conductors que circulaven per la C-66 i s'havien topat amb el camió, els va redirigir cap a l'autovia de Banyoles.

Poc abans d'un quart de tres de la tarda, patrulles de trànsit de les comissaries de Girona i Banyoles van localitzar el tràiler i el van aconseguir aturar al quilòmetre 36 de l'autovia, dins el terme de Palol de Revardit.

El camioner, que circulava en sentit Banyoles, feia poc que havia xocat contra la tanca d'una benzinera propera, però tot i això havia continuat la marxa.

L'home, que és estranger i té 64 anys, va baixar de la cabina amb clars símptomes d'anar begut. A més, es va negar a fer la prova d'alcoholèmia.

Davant les evidències, els Mossos d'Esquadra el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS