En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels dibuixos de Ramon Motjé. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’exposició “El camioner ninotaire” vol convidar a reflexionar, recordar, riure, conversar i a recórrer els temps i personatges de la nostra història.

Es tracta d’un recull de dibuixos i acudits del llagosterenc Ramon Motjé (Llagostera, 1954) que durant 40 anys ha publicat els seus acudits a El Butlletí de Llagostera com també a la revista Àncora de Sant Feliu de Guíxols.

L’exposició, comissionada per Joan Ventura i Mariona Puigbaldoyra, serà una àmplia representació de la seva obra, un recull de més d’un centenar de dibuixos i acudits que s’han agrupat per temàtiques.

Es podrà visitar del 22 de desembre al 4 de febrer tant a La Sala de Can Roure (plaça Llibertat) com a la Llar del Jubilat i Pensionista (c/ Concepció).

Com molts infants llagosterencs, la seva formació va iniciar amb el mestre Pere Mayol, tot i que la seva evolució com artista és autodidacta. Pel que fa a la vida laboral, va exercir de camioner.

Segons ha destacat l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, “és un goig per a nosaltres, oferir aquesta primera presentació pública d’una obra exquisida que ens convida a fer un recorregut pel nostre poble a través de les caricatures i dibuixos que en Ramon ha fet al llarg dels anys”.

La inauguració es farà aquest divendres 22 de desembre a les 19h a la Sala de Can Roure. Un cop finalitzi, a les 20h, a l'Espai Cultural Casa de les Vídues de Llagostera hi haurà un contenidor artístic amb Ramon Motjé i acompanyat de Xevi Ruiz, on l'art i la música acompanyaran aquesta vetllada amb dos artistes llagosterencs de referència.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS