En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Els Antònia Font durant un concert. / Foto: Ariadna Reche (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat els primers artistes confirmats per a la 62a edició del festival aquest dimecres 20 de desembre.

El cap de cartell d'aquest estiu serà el gal·lès Tom Jones, qui s'estrenarà al Porta Ferrada amb un concert que farà al Guíxols Arena aquest estiu. En l'actuació l'artista interpretarà alguns dels temes que han marcat la seva carrera discogràfica i el festival assegura que seduirà al públic de Sant Feliu de Guíxols.

Per altra banda, el cantant porto-riqueny conegut com el Caballero de la Salsa, Gilberto Santa Rosa, també debuta al certamen de la Costa Brava. El Guíxols Arena es transformarà en una pista de ball mentre aquesta icona de la salsa amb un estil elegant interpreta alguns dels temes més coneguts del gènere.

Des de l'Amèrica Llatina també vindrà Julieta Venegas, que debutarà al Porta Ferrada en un concert a l'Espai del Port. La mexicana portarà la seva fusió de pop, rock i elements llatins al públic i interpretarà alguns dels temes més coneguts com 'Me voy', 'Limón y sal' o 'Lento'. I l'última banda que també debutarà aquest estiu a la Porta Ferrada és Antònia Font.

Per altra banda, el líder d'Extremoduro, Robe, torna al festival per presentar el seu disc en solitari que presentarà aviat. Amaral també repeteix al certamen històric de la Costa Brava i el mestre brasiler Toquinho actuarà a l'Espai Port per presentar el seu últim espectacle. En aquest repàs per alguns dels clàssics de l'escena musical, el certamen ha programat un concert d'Hombres G, qui mostraran la seva trajectòria amb un repertori farcit d'èxits intergeneracionals.

Per últim, el festival ha anunciat un doble concert de Guillem Gisbert i la Ludwig Band. Gisbert és el vocalista de Manel i presentarà el seu primer àlbum en solitari. Per altra banda, la banda empordanesa presenta l'herència més folk que ha deixat Manel en l'escena musical catalana.

Les entrades dels primers concerts anunciats es posen a la venda aquest dijous 21 de desembre a les 12 del migdia al web del Festival de la Porta Ferrada.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS