En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La cinta de classificació dels productes recollits al Gran Recapte del Banc dels Aliments. / Foto: Gemma Sánchez (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La quinzena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments ha assolit una recaptació de 5.293.517 euros a la fi de la campanya, tancada oficialment el 15 de desembre.

La xifra prové tant de les donacions econòmiques , que superen el milió d’euros, com del valor dels aliments recollits a les quatre demarcacions. L’import és superior als 4,6 milions de l’any passat, en part degut a l’efecte de la inflació.

L’entitat destaca precisament “l’esforç” que han fet les persones que han fet donatius durant la campanya “malgrat l’actual escenari econòmic”. Al mateix temps, el Banc dels Aliments ressalta que enguany han aconseguit mobilitzar més de 21.600 voluntaris.

El president del Banc dels Aliments de Barcelona, Lluís Fatjó-Vilas, ha ressaltat que “un any més, la campanya del Gran Recapte aconsegueix conscienciar a la ciutadania de que la pobresa del nostre entorn afecta a una quantitat important de persones”.

L’entitat assegura en un comunicat que les donacions econòmiques han quedat per sota dels objectius marcats, però també posa en valor cadascuna de les aportacions tenint en compte la el context inflacionista.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS