En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Diversos vals de compra de la campanya "Aquest Nadal comprar a Llagostera té premi". / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un Nadal més a Llagostera s’ha dut a terme la campanya “Aquest Nadal comprar a Llagostera té premi”, amb la qual es pretén promocionar el comerç local.

De nou els Llagosterencs que han realitzat diverses compres durant les festes nadalenques als comerços del municipi han pogut bescanviar els tiquets de compra per uns vals per poder gastar a diversos establiments.

Calia justificar la compra per valor de 150€ als comerços llagosterencs per poder rebre els vals, un de 10€ i dos de 5€.

De fet, hi havia disponibles un total de 500 vals de compra per repartir entre tots aquells que han fet compres al comerç local i en aquesta nova edició de la campanya es van exhaurir un dia abans de finalitzar-la, el passat dimarts 16 de gener.

Segons explica el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera, Àlex Maqueda, “s’ha assolit l’objectiu d’incentivar la compra al comerç local durant el període de Nadal i, també, entre aquest mes de gener i el proper mes de febrer”.

En total, s’han injectat al comerç local uns 20.000€. D’aquets, 9.500€ han estat per la compra de paneres per part dels treballadors de l’Ajuntament, que per segon any han rebut un val de compra per gastar a les botigues llagosterenques en lloc de la típica panera, uns 1.200€ per part de la compra de paneres de diverses empreses privades, que també han utilitzat el mateix mètode que els treballadors del consistori, i 10.000€ d’una subvenció al consum. A més també s’ha induït una compra de 75.000€.

Tots aquells que tenen els vals els poden gastar als comerços adherits a la campanya fins al 29 del proper mes de febrer.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS