En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Cultiu de marihuana intervingut pels Mossos d'Esquadra a Fornells de la Selva. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut a 7 narcotraficants i han intervingut 1.421 plantes de marihuana en dos operatius desplegats a Fornells de la Selva i a Llers.

Segons informa la policia en un comunicat, a 5 dels sospitosos els van arrestar ahir dilluns com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Tenen entre 24 i 68 anys.

Els investigadors sostenen que són els responsables d'una plantació desmantellada en una nau industrial de Fornells de la Selva. Els Mossos van engegar la investigació a mitjans gener i aquest dilluns han fet l'entrada i registre a l'immoble.

A dins hi han localitzat 890 plantes de marihuana, 28 ventiladors, 69 làmpades, 4 splits industrials, 4 motors extractors d'aire, 6 filtres de carboni, 5 motors d'aire condicionat i 73 transformadors. Els traficants havien punxat la llum a la nau industrial i la connexió fraudulenta hauria defraudat 20.363 euros.

Els agents han detingut el llogater i responsable de la nau al mateix lloc on hi havia el cultiu i, posteriorment, han arrestat quatre sospitosos més per la seva relació amb la plantació.¡

Quatre dies abans, havien detingut dos homes de 33 i 30 anys també com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric. La investigació va arrancar al gener, quan els Mossos van tenir coneixement del consum fraudulent de llum en una casa de Llers i van sospitar que podia ser per un cultiu de marihuana.

Després de diverses vigilàncies, dijous passat van fer l'escorcoll de l'habitatge. A dins, els investigadors van intervenir 531 plantes de marihuana, 28 focus, 19 transformadors, 5 ventiladors, 2 filtres de carbó, 3 caixes extractores, 3 aparells d'aire condicionat, 9 extractors i 14 panells led. A més, van constatar l’existència d'una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els investigadors van localitzar i detenir els responsables de la plantació el mateix dia a Pedret i Marzà. Els detinguts no tenien antecedents.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS