En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

El braçalet inspirat en l'escut de Llagostera realitzat per els usuaris de la Fundació Ramon Noguera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per fomentar la inclusió dels usuaris del Centre Ocupacional de la Fundació Ramon Noguera a Llagostera, l’Ajuntament ha encarregat l’elaboració de 100 pins i 20 braçalets.

Aquesta col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat pretén millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. En concret amb el disseny d’un pin municipal i braçalets que havien de reflectir els valors i la identitat de Llagostera.

El disseny està inspirat en l’escut del municipi (una llagosta i un castell). Per fer-lo es va organitzar un concurs de dibuix entre els usuaris de la Fundació Ramon Noguera, el qual va guanyar en Vicenç Vila. Posteriorment els usuaris van elaborar artesanalment els pins i braçalets.

La regidora d’Acció Social a l’Ajuntament de Llagostera, Carmen Flores, ha detallat la importància de la col·laboració dels ajuntaments i administracions públiques amb entitats com la Fundació Ramon Noguera.

“Treballar amb el Centre Ocupacional de la Fundació Ramon Noguera ha sigut una experiència molt positiva, a més de promoure la participació, es fomenta la inclusió i la creativitat dels seus usuaris” ha detallat Flores.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS