En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'atracador en un moment en què es disposa a sostreure els diners de la caixa. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El primer dels atracaments va ser el 12 de febrer en una fleca de Palamós. L'home va entrar amb la cara tapada i amb l'arma falsa, va emportar-se 400€ i va fugir a peu del lloc dels fets.

En aquest establiment hi va tornar a actuar el 8 de juliol, en el que va ser l'últim dels assalts que va realitzar.

El robatori més important, però, va ser el que es va produir en una llibreria de la mateixa població baix-empordanesa. En aquella ocasió, va endur-se 2.000 euros. A més, l'acusat també va actuar en una farmàcia, una botiga de productes de bellesa, una benzinera i un estanc.

Després de mesos d'investigació els Mossos van acabar detenint l'home el passat 1 d'octubre. L'endemà, els agents van fer una entrada i registre a la casa de l'acusat i van trobar la pistola falsa que utilitzava. Es tracta d'una peça feta de cartró en forma de tub i embolcallada amb cinta adhesiva negra d'uns quinze centímetres de llargada.

També es van localitzar les peces de roba utilitzades en els diferents atracaments, i és que el detingut es canviava cada vegada per dificultar la investigació i evitar que la policia el descobrís.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 3 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS