En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un tram del camí que voreja el tanatori de Llagostera. / foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La il·luminació del camí que voreja el cementiri i el tanatori de Llagostera era una de les propostes escollides al procés de participació ciutadana dels pressupostos. 

Ara, l’Ajuntament de Llagostera ha finalitzat els treballs, i per tant, aquest camí ja disposa de llum. Es tracta d’una zona molt transitada pels veïns, i que l’utilitzen per anar a passejar, ja que connecta el nucli urbà amb el veïnat de Ganix.

A part d’aquesta proposta, durant el procés de participació ciutadana dels pressupostos de Llagostera per aquest 2018 on els llagosterencs decidien a què destinar un total de 40.000€, en van sorgir d’altres, com la instal·lació d’una estació meteorològica, habilitar un punt Wifi davant de l’Institut, establir una àrea d’autocaravanes i potenciar l’àrea comercial.

Segons ha explicat el regidor de participació ciutadana, Robert Montiel, l’estació meteorològica ja està en funcionament des de fa uns mesos i actualment s’està enllestint la instal·lació del punt Wifi.

D’altra banda, pel que fa a l’àrea de Caravanes de moment ja han escollit el lloc on s’ubicarà i ara s’està treballant en la canalització del clavegueram, la llum i l’aigua potable.
Montiel també ha explicat que també estan treballant amb la Unió de Botiguers de Llagostera per tal de potenciar la zona comercial del municipi, i confien executar les actuacions abans de finalitzar l’any.

Pel que fa al procés participatiu, 668 persones van participar a les votacions, 401 ho van fer telemàticament i 267 mitjançant les butlletes en paper que es van repartir casa per casa. També hi van participar els alumnes de l’ESO de l’Institut de Llagostera. En total es van emetre 1.713 vots.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS