En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les dues nenes finalistes al concurs d'Aqualia. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Sota el lema “l’Emocionant viatge de l’aigua”, el concurs vol ensenyar als més petits la difícil tasca que hi ha perquè l’aigua arribi als habitatges.

Natana Vilanova Romo de l’escola Puig de les Cadiretes i Mae-Lou Flotat Drenau de l’escola Lacustària son les dues nenes de Llagostera finalistes del Concurs Digital Infantil d’Aqualia, on hi han participat nens i nenes de tercer i quart de primària dels municipis on Aqualia està present gestionant l'aigua.

Les dues premiades han rebut cadascuna una càmera digital aquàtica, la qual els ha estat entregada en un acte a l’Ajuntament de Llagostera aquest passat dimecres de la ma de l’alcalde Fermí Santamaria i del responsable dels serveis de Girona Sud d’Aqualia, Joan Haro.

Enguany s’hi han presentat més de 8.000 alumnes de l’Estat i Portugal. Tots ells han pogut treballar a l’escola amb material facilitat al microsite www.aiguaperagrifus.cat. Allà podien trobar vídeos, còmics, passatemps i altres materials educatius per conèixer el procés de portar l’aigua a les seves cases.

Santamaria ha manifestat que “el futur del medi ambient està en mans dels joves i que els grans hem d’apendre molt”. Per la seva banda, Joan Haro, ha volgut agrair la participació dels escolars llagosterencs i la col·laboració de l’Ajuntament, centres escolars i dels professors.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS