En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar el dilluns 1 d'abril durant un control preventiu que la policia havia muntat en una rotonda de la carretera C-63 dins del terme municipal de Sils.

Cap a la una del migdia, els agents van fer senyals a un cotxe perquè s'aturés. El conductor estava parlant pel mòbil però va fer cas omís de les indicacions i va continuar la marxa cap a dins del municipi.

Els mossos el van seguir i van veure que diversos conductors s'havien d'apartar per evitar ser envestits. Per intentar despistar els agents, a més, va agafar una rotonda en direcció contrària a gran velocitat.

Durant la fugida, també va passar pel costat d'una escola i va tornar a la carretera, on una segona patrulla li va reclamar que s'aturés però tampoc els va fer cas.

Finalment, van aconseguir aturar-lo i detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els agents també el van denunciar per una infracció administrativa per fer ús de dispositius de telefonia mòbil sense garantir la llibertat de moviments.

L'arrestat, un home de 50 anys i veí de Vidreres, té antecedents i va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.

Vota el número 1

Pel 21 de juny

COL·LABORADORS