Llagostera Ràdio on-line

La cala Corbs de Palamós on ha resultat ferit l'home. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un home d'uns 60 anys ha resultat ferit menys greu en caure-li una pedra al cap per un despreniment de roques a la cala Corbs de Palamós.

L'home estava amb la seva família a una semicova que hi ha a la cala quan un dels rocs li ha impactat al cap i ha patit un traumatisme cranioencefàlic.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís cap a les tres de la tarda. Fins al lloc s'hi han traslladat efectius de la Policia Local, la seva unitat marítima, Mossos d'Esquadra, Bombers i el SEM.

Els Bombers havien activat l'helicòpter però finalment han rescatat el ferit amb l'embarcació de la Policia Local, que l'ha traslladat a port.

Efectius de Sistema d'Emergències Mèdiques que havia activat dues unitats l'han traslladat fins a l'hospital de Palamós. L'home ha patit un traumatisme però no ha perdut la consciència en cap moment.

La Policia Local de Palamós i els Bombers estan investigant les causes del despreniment. Un cop conclosa la investigació, l'Ajuntament de Palamós valorarà si cal fer algun tipus d'actuació de consolidació o limitar l'accés a la cala.

L'Ajuntament de Palamós ha tancat l'accés a la cala com a mesura de prevenció i ha encarregat un dictamen tècnic per valorar si hi ha risc que tornin a caure pedres. En cas que així sigui, instaran el titular que és Costes a fer els treballs necessaris de consolidació.

Segons fonts municipals, a finals de juny es va comprovar l'estat de les parets de roques de les cales per determinar si hi havia algun risc però no es va detectar cap anomalia.