En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després de set dies consecutius de descens en el nombre de persones ingressades per coronavirus per la pandèmia, aquest dimarts hi ha hagut un repunt d'hospitalitzacions.

Segons les dades de Salut, als hospitals de la demarcació hi ha avui 442 pacients ingressats per la covid-19, 31 més que ahir quan n'eren 411.

Aquest repunt trenca la tendència a la baixa però manté la regió sanitària per sota dels 500 hospitalitzats.

El primer cop que als hospitals de la demarcació hi havia menys de mig miler de pacients amb covid-19 ingressats va ser el 24 d'abril, amb 487 hospitalitzats. L'endemà, però, la xifra va tornar a augmentar situant-se en 493 i el 26 d'abril la regió sanitària es va tornar a situar per sobre dels 500.

Després de tres dies superant el mig miler d'ingressos, el 29 d'abril la situació es va tornar a revertir. Dels 493 hospitalitzats aleshores, la xifra s'havia anat reduint diàriament fins a arribar als 411 d'ahir. Fins a aquest dimarts, quan s'han incrementat en 31.

El nombre de pacients ingressats en estat greu ha disminuït per sisè dia consecutiu. Ahir n'hi havia 44 i aquest dimarts en són 40, quatre menys. El 28 d'abril la demarcació es va situar per sota dels 60 per primer cop des del 25 de març. Divendres passat, i per primera vegada des del 24 de març, van rebaixar la xifra dels 50. La tendència es manté fins a aquest dimarts.

El màxim de pacients en estat greu a la demarcació durant el pic de la pandèmia va ser el 3 d'abril, amb 108.

També per sisè dia seguit, hi ha menys professionals sanitaris afectats per la pandèmia. Actualment en són 186, 31 menys que ahir quan n'eren 217. El darrer repunt registrat va ser el 29 d'abril, quan hi havia 283 sanitaris contagiats. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 14 d'abril

COL·LABORADORS