En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El proper 14 de febrer, es duran a terme les eleccions al Parlament de Catalunya i enguany el col·legi electoral a Llagostera serà a l'edifici Polivalent i no a l'Institut.

S’ha escollit aquest equipament per poder garantir les distàncies de seguretat i perquè els llagosterencs puguin votar amb tota seguretat.

En total hi haurà 9 meses i cada una estarà identificada amb un sistema de colors per poder localitzar ràpidament on ha de votar cada persona.

Per poder saber la mesa de votació des de l’Ajuntament de Llagostera s’ha habilitat un apartat al web del consistori. Allà només cal introduir el DNI i automàticament es sabrà el color corresponent a la mesa electoral.

Cal recordar que es pot sol·licitar el vot per correu fins al 5 de febrer a les 14h a l’oficina de Correus i com a novetat en aquestes eleccions també es pot sol·licitar de forma telemàtica amb qualsevol certificat digital i així evitar el desplaçament a l’oficina de Correus.

Degut a la situació actual, per votar de manera presencial es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

9h a 12h: els col·lectius de risc.

12h a 19h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.

19h a 20h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual integrals d‘alta seguretat. Se’ls hauran de posar entre les 18.40 i 19.00 per torns, quedant sempre dos membres en custòdia de l’urna i per seguir amb el procés electoral.

Les persones contagiades, contactes estrets i sospitosos hauran de dur un certificat de desplaçament per la crisi sanitària per la COVID-19 o document equivalent vigent amb la finalitat única de trencar el confinament obligatori per exercir el seu dret a vot. L’autoritat competent els podrà demanar la seva presentació.

Tota la informació referent a les eleccions al Parlament es poden consultar al web www.parlament2021.cat.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS