En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els organitzadors de la quarta fira de l'Indilletres. / Foto: Ajuntament de la Bisbal d'Empordà

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La fira de llibres de la Bisbal d'Empordà, Indilletres, manté l'aposta per fer-se fora de la temporada d'estiu i per això es farà durant el primer cap de setmana de desembre.

Al llarg del dissabte i diumenge es podran veure propostes literàries i d'altres que trepitgen diferents disciplines artístiques.

Un exemple és la proposta de poesia i música 'Un tast d'Odissea', que farà Cinta Massip i Toti Soler. Aquesta proposta es farà al Teatre Mundial de la Bisbal.

La resta d'activitats es faran dins del recinte de la fira, al Pavelló firal i la carpa exterior. En aquest espai hi haurà el concert-tertúlia que farà el folklorista Jaume Arnella i el grup musical Fetus, que el diumenge servirà per tancar la fira. Fetus homenatgen Arnella en el seu últim disc, 'Sota, cavall i rei' distorsionant el cançoner del romancer en actiu.

A més, la fira comptarà amb diverses presentacions de llibres dels autors de les 37 editorials dels països catalans que formaran part de l'Indilletres aquest 2021.

L'acte inaugural estarà encapçalat per l'expresident de la Generalitat, Quim Torra. A continuació, es lliurarà el 3r premi Llucieta Canyà de Crítica Literària, que serà per la bisbalenca Anna Pascual.

Un jurat format pels organitzadors de la fira escull el guanyador a partir de les ressenyes que es troben dels llibres en tots els mitjans, ja siguin en paper o virtuals durant l'últim any. El dissabte a tres quarts de 5 de la tarda la fira oferirà contacontes d'arreu dels països catalans.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS