En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple Juvenil de Llagostera realitzat aquest dimarts 15 de febrer. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Llagostera han tornat aquest dimarts a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera. En concret han participat a una nova sessió del Ple Juvenil.

Un espai on formulen preguntes i plantegen propostes tant a l’alcalde com als regidors i ells mateixos també actuen com a regidors i enguany s'ha pogut tornar a fer presencial.

Algunes de les qüestions que han formulat han estat relacionades amb la recollida porta a porta i medi ambient, l’Escola de Música, sobre la urbanització Selva Brava, la seguretat al municipi, els espais per joves, la Festa Major, les noves tecnologies o la construcció del nou geriàtric, entre d’altres.

Els alumnes de l’Institut que han fet de regidors han estat: Àlex Necsoiu, Rania Nati, Carlos Carneiro, Isabel Suñol, Erik Martín, Oriol Bossi, Rubén López, Amira El Hbaz i Alonso Pulgarín.

I com a representants del Ple Municipal, pel que fa a l’equip de govern hi ha participat l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, la regidora de joventut i esports, Sílvia Fa, el regidor de Promoció Econòmica, Noves Tecnologies i Participació Ciutadana, Eduard Díaz, el regidor de Cultura, Habitatge i Sobiranies, Enric Ramionet. També hi ha participat diversos regidors dels dos grups a l’oposició. Del grup Junts per Llagostera hi ha participat Pilar Aliu, Marc Peyrecave i Adrià Guinó. Del grup del PSC hi ha assistit Àlex Maqueda.

El Ple Juvenil és una iniciativa que s’impulsa conjuntament des de Joventut i Educació i l’Institut de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS