En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Del 3 d’abril al 12 de juny es realitzarà a Llagostera les primeres Jornades Educació i família, on es treballaran aspectes relacionats amb l’educació d’infants i joves.

En concret seran xerrades i tallers formatius adreçats a famílies i educadors i tots els actes es faran a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera a les 11h.

La primera activitat es farà el diumenge 3 d’abril amb la xerrada “Com parlar a les criatures de sexualitat” i anirà a càrrec de la psicòloga i terapeuta sexual, Marina Castro.

El diumenge 22 de maig serà el torn de la xerrada “Bullying, una responsabilitat de tots” a càrrec de la psicòloga formada en Psicologia sistèmica i teràpia breu i en Psicomotricitat relacional, Georgina Ayats.

L’últim acte de les Jornades Educació i família serà el diumenge 12 de juny, amb el taller d’eines de control parental digital i que el realitzarà la periodista i gestora de xarxes socials i presentadora del programa POPAP de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès.

D’altra banda, per poder facilitar l’assistència als actes per part de les famílies, dues de les tres sessions previstes comptaran amb un taller paral·lel per a infants i que es durà a terme mentre dura l’activitat.

Totes les activitats son gratuïtes però cal fer una inscripció per internet, ja que les places son limitades. Inscripcions: 3 d'abril, 22 de maig, 12 de juny.


La primera edició de les Jornades Educació i família és una de les accions del Pla Educació 360 de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS