En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El conseller Josep González-Cambray, durant el ple del Parlament. / Foto: Bernat Vilaró (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller d'Educació, Josep González-Cambray, ha avisat a la comunitat educativa que no es pot donar resposta a totes les demandes alhora. "Una cosa després de l'altra.

Venim d'una pandèmia i de retallades", ha afegit des del ple del Parlament en resposta a diverses preguntes de grups parlamentaris sobre la vaga a les escoles.

Cambray s'ha mostrat "content" per les converses iniciades i ha assegurat que vol que s'arribi a un acord. La setmana que ve hi ha convocats dos dies més de vaga.

En aquest context, el conseller ha dit que es posa "a la pell" dels mestres pel seu malestar. "No es pot fer d'un dia per l'altre. Hem de desplegar millores, una darrera l'altra", ha insistit.

Interpel·lat també sobre com garantirà el Govern el curs que ve la gratuïtat del P2, Cambray ha dit que l'executiu assumeix el cost de l'escolarització que fins ara pagaven les famílies i que "la gran majoria d'ajuntaments rebran més diners del que estan pagant actualment les famílies". Segons el conseller, es manté la coresponsabilitat dels ajuntaments, que actualment ja paguen una part de l'etapa de 0 a 3 anys.

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha ratificat el seu suport al conseller d'Educació, Josep González-Cambray. "No el cessaré. Hi mantinc la confiança", ha subratllat Aragonès durant la sessió de control d'avui al Parlament.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS