En directe: El xou de la sostenibilitat

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat 25 de maig una empresa de transports va denunciar càrrecs fraudulents en benzineres que no havia fet cap dels seus camions.

L'empresa ho va denunciar a la Guàrdia Civil de León. Aquell mateix dia a la tarda, una unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra va detectar que s'estaven fent moviments fraudulents vinculats a la denúncia en una benzinera de Santa Llogaia d'Àlguema.

Una patrulla dels Mossos va anar-hi i van aconseguir aturar-lo a pocs metres de l'establiment. Allà van identificar l'home i van escorcollar el camió. Els agents van descobrir que sota la catifa hi havia dues targetes de crèdit clonades i per això el van detenir per un delicte d'estafa i un altre de falsificació de targetes.

Els investigadors van descobrir que en l'últim mes s'havien fet sis càrrecs fraudulents en la mateixa benzinera. L'home havia començat a fer servir aquestes targetes clonades el setembre del 2021 i des d'aleshores havia estafat 70.000 euros en diverses operacions fetes arreu del territori.

El detingut no té antecedents i ja ha passat a disposició judicial. El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS