En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

La Piscina Municipal de la zona esportiva de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera, a través d’un comunicat, ha detallat el manteniment que s’està fent a les dues piscines municipals, la de la zona esportiva i la de la Canyera.

Segons expliquen “com cada any, per aquestes dates, s’han iniciat les tasques de manteniment de les piscines municipals per tal de garantir la seva obertura al públic”. De fet la piscina de la zona esportiva obrirà el 12 de juny i la de la Canyera serà l’1 de juliol.

En el comunicat destaquen que “durant els darrers 3 estius, l’aigua d’ambdues piscines municipals ha estat la mateixa gràcies a un sistema de recuperació químic que ha fet possible reutilitzar la mateixa aigua i no haver de reomplir les piscines”.

Aquest 2023, però, s’explica que l’empresa i els tècnics responsables han desaconsellat tornar a reutilitzar aquesta aigua, ja que “podia ser perjudicial per a la pell i la salut de les persones usuàries de l’equipament”.

Des del consistori expliquen en el comunicat que abans de buidar la piscina de la Canyera van oferir l’aigua a l’ADF, tot i que van declinar l’oferiment perquè ja tenen els seus dipòsits plens. També detallen que es va plantejar la possibilitat de fer-la servir per als usos de la brigada municipal, però finalment detallen que “aquest usos s’ha descartat per la mala qualitat de l’aigua i la manca de mitjans per emmagatzemar-la i costos associats”.

L’aigua però, no es va llençar al clavegueram, sinó que es va utilitzar per regar la zona de gespa i arbrat del voltant de les instal·lacions. I segons s’explica “amb la voluntat d’allargar la vida de l’herba que faran servir els usuaris i usuàries de les dues piscines".

En el comunicat també es detalla que en els propers dies es farà el buidatge de la piscina municipal de la zona esportiva.

“Després de veure l’interès generat oferim la possibilitat als veïns d’utilitzar aquesta aigua”, conclou el comunicat. Així totes les persones interessades a poder reaprofitar aquesta aigua es poden posar en contacte amb el Servei d’Atenció Ciutadana al telèfon 972 83 03 75 on se’ls informarà de com fer-ho.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS