En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els participants de la segona edició del Projecte Rossinyol a Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ja ha començat la segona edició del Projecte Rossinyol, una iniciativa innovadora i integrada de relacions, pràctiques i dinàmiques entre estudiants de la Universitat de Girona i alumnes estrangers.

L’objectiu és el d’aportar un suplement als esforços de les entitats i les administracions que treballen per l’atenció a la ciutadania recentment arribada i la cohesió social.

A través d’un conveni entre l’Ajuntament de Llagostera i la Universitat de Girona (UdG), 3 joves de 2n d’ESO de l’Institut de Llagostera formen part d’aquest projecte de mentoria i els seus mentors son exalumnes de l’Institut i que estan estudiant a la UdG.

La finalitat és la d’afavorir la inclusió social, cultural i lingüística i el desenvolupament personal i formatiu dels participants.

Al llarg de tot el curs escolars, els mentors acompanyaran als joves perquè puguin conèixer millor diferents espais culturals i de lleure del municipi i rodalies i perquè puguin millorar les seves competències d’expressió oral en llengua catalana.

De moment ja s’ha fet un primer contacte entre mentors i mentorats, juntament amb les seves famílies.

El projecte es coordina des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Llagostera i vetlla pel seu bon funcionament, juntament amb la col·laboració de l’Institut i del personal tècnic de la UdG.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS