En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant de la inauguració del Parc de l'U d'octubre a Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest passat diumenge 30 de setembre Llagostera va inaugurar oficialment com a Parc de l'U d’Octubre la zona verda de davant l’institut.

De fet, en aquest punt fa just un any, milers de Llagosterencs van protegir el col·legi electoral on s’hi realitzava la votació del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Els actes de commemoració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 van començar a les 12h amb la inauguració del parc i seguidament es va realitzar una xerrada a càrrec de Jordi Muñoz i Clara Camps sobre estratègies de desobediència i repressió política.

Els assistents també van poder gaudir d’una barbacoa popular i a la tarda els actes de commemoració van seguir de nou amb una xerrada, en aquest cas a càrrec de Marc Sanjaume sobre processos d’autodeterminació.

Ja al vespre, es van realitzar diversos concerts, en concret a càrrec dels grups llagosterens Miscel·lània, My Start i la Coral del Casino Llagosterenc.
L’acte es va tancar amb el cant de Els Segadors.

Durant tota la jornada també es van realitzar tallers i jocs per a grans i petits.

D’altra banda, avui dilluns 1 d’octubre, els actes de commemoració continuen a la plaça Catalunya a les 20h amb una concentració. Es llegirà un manifest i seguidament es podran veure imatges del referèndum a Llagostera.

Vota el número 1

Pel 10 de juliol

COL·LABORADORS